Om mig

Som autodidakt kunstner brænder jeg dybt for, at skabe meningsfulde værker, der inspirerer og vækker taknemmelighed. Med inspiration fra den naturlige verden, især himlens og havets fascinerende nuancer, er mit arbejde gennemsyret af et ønske om, på et følelsesmæssigt plan at ramme noget i dig som seer. Jeg er drevet af mine egne oplevelser, samt drømme, håb og ønsker for fremtiden. 

Min unikke stil er et resultat af mine utrættelige eksperimenter med farver og medier, hvilket resulterer i en signatur æstetik, der er både er rolig, drømmende, enkel og øjeblikkeligt genkendelig.

Ud over mit arbejde i studiet i Køge er jeg et umætteligt nysgerrigt individ, der nyder muligheden for at udforske nye hjørner af verden. Fra solo-rygsækrejser gennem Asien til et ophold i London, søger jeg eventyr og udvider konstant min horisont. Glæderne ved moderskabet har også haft en dyb indvirkning på min kreativitet, hvilket har bragt en ny følelse ind i mit arbejde.

Ud over mine kunstneriske sysler har jeg også grundlagt smykkemærket Mana Jocale, som tilbyder en række meningsfulde krystal- og symbol smykker. For mere information om dette spændende foretagende, besøg venligst www.manajocale.com